"In de leveringsketens van de toekomst, worden overbodigheden en omwegen niet langer getolereerd."
Download Catalogus

Over Niemet

Snel en klantvriendelijk kwalitatief hoogwaardige aluminium halffabrikaten leveren tegen een marktconforme prijs, aan een gestaag groeiende klantenkring.

Dat is wat Niemet Nederland doet. In Nederland, maar ook in Engeland, Belgi en Luxemburg. Voor bedrijven in de (scheep-
en jacht-) bouw, automobielindustrie, elektrotechniekbranche, transportbranche en voor klim- en steigermaterialen. Wij leveren een breed assortiment (aluminium) profielen, (dunne) platen, staf- en bandmateriaal in elke maat, vorm en legering die u nodig hebt.

Duitse degelijkheid met een Nederlandse benadering

Niemet Nederland is onderdeel van het Duitse Niemet. Wij combineren Duitse kwaliteit en precisie met een Nederlandse optimistische en klantvriendelijke benadering. Al onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van zaken en denken continue met u mee. Bestelt u een product waarvan wij denken dat het anders of beter kan, dan bieden wij u alternatieven. Ook op financieel-economisch gebied denken wij met u mee.

Snel bij u geleverd

Vanuit ons eigen magazijn in Bremen vertrekt er iedere dag een vrachtwagen naar Nederland. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op uw vraag en hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Hebt u zelf onvoldoende opslagruimte? Wij slaan het voor u op en leveren de producten zodra u het nodig hebt.

Kwaliteit in alles

Niemet Nederland streeft continue naar de beste kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook die van onze service. Een dag nadat u de producten hebt ontvangen bellen wij u om te controleren of u de levering goed hebt ontvangen. Mocht het, ondanks onze inspanningen, toch gebeuren dat u niet tevreden bent, dan lossen wij het nog dezelfde dag op.

Kwaliteit in onze complete bedrijfsvoering zorgt er voor dat Niemet Nederland al sinds 1994 ISO9002 gecertificeerd is.

NIEMET-Nederland
Baarnsche Dijk 19A | 3741 LP Baarn
Telefoonnummer Niemet+31 (0)35 303 32 80
Faxnummer Niemet+31 (0)35 543 16 19
E-mailadres Niemetinfo@niemet.nl
AS LONG AS WE PRODUCE BENEFITS FOR OUR CUSTOMERS, WE ARE WORKING PRODUCTIVELY. ANYTHING ELSE IS A WASTE OF TIME!